„Grybukų“ keptuvė

25.00

Dar nuo vaikystės prisimenu, kaip mama kepdavo grybukus didžiosioms šeimos šventėms – artimųjų vestuvėms, krikštynoms ar jubiliejams.

Kaskart namuose pasklisdavo salstelėjęs kepinių aromatas, kuris prie langų viliodavo ir kiemo vaikus. Aš laukdavau pirmojo kepimo grybuko – paragauti, ar tikrai skanus, nors visada jie būdavo nepakartojamai skanūs.

Kas jaučia nostalgiją šiems skanėstams, kuriuos kepė mama ar močiutė, bus proga nusipirkti Lietuvoje pagaminta „Grybukų“ keptuvę ir savo šeimą pradžiuginti naminiais saldumynais.

 

Aprašymas

Techninės charakteristikos

Keptuvė pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų.
Medžiaga: aliuminis
Gabaritai: 42cm X 18cm X 4.5cm.
Svoris: 2.1kg.

„Grybukų“ receptas
Vieni iš lietuviams įprastų saldžių kepinių, kuriuos galima išsikepti su UAB „MIGIRIO“ „Grybukų“ keptuve,- grybukai. Juos lengva iškepti, ilgai neužtrunkama ir skanu, o rankomis dekoruoti ‘Grybukai“ taps išskirtine ir nuoširdžia kalėdine dovana ne tik smaližiams. Kviečiu prisiminti ir pasinaudoti mano močiutės receptu.

Grybukų receptas

Tešlai reikia:

4 kiaušinių trynių
4 valg. šaukšto cukraus
100gr. sviesto
0,5 stiklinės grietinės
1 pak vanilinio cukraus
0,5 arb. šaukštelio sodos
3-4 stiklinės miltų

Glajui reikia:

1 kiaušinio baltymo,
0,5 stiklines cukraus pudros (jei per skystas glajus, dekite pudros)

Darbo eiga:

Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Į grietinę supilti nugesintą sodą. Tada išmaišyti ir supilti į trynius. Sviestą išlydyti, bet neikaitinti. Suberti vanilinį cukrų ir miltus. Tešlą išminkyti.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “„Grybukų“ keptuvė”

Nuotraukoje pateiktos prekės spalvos, užrašai gali truputį skirtis, o aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio, tad gali būti paminėtos ne visos prekės savybės.